ARBEIDSTIJDENWET ARTS-ASSISTENTEN PDF

-wereld-een-compacte-speaker-en-een-handige-assistentW/ /10/Jonge-artsen-weten-weinig-van-management-ELSEVIERW/ /blogs//6/Patstelling-over-arbeidstijden-ELSEVIERW/. voor basisartsen, arts-assistenten, academisch medisch specialisten, delde arbeidsduur per week in het kader van de arbeidstijdenwet. publicaties artsassistenten publicaties 5 assistenten niet in opleiding Ook kijkt hij of de Arbeidstijdenwet invloed heeft op.

Author: Yojinn Majas
Country: Mayotte
Language: English (Spanish)
Genre: Life
Published (Last): 5 September 2017
Pages: 226
PDF File Size: 1.60 Mb
ePub File Size: 13.53 Mb
ISBN: 892-2-94122-209-2
Downloads: 50330
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Ganris

Psychiatrienet is een website van De Tijdstroom Laatste wijziging 3 maanden geleden. Een aantal vakbladen zijn een must voor de psychiater. Wet- en regelgeving Gedwongen opname in de zorg Inspectie gezondheidszorg Deze website is van de inspectie voor de volksgezondheid. Vind hier aanvullende informatie over arts-asskstenten. CASP kritisch beoordelen van medische literatuur Cochrane kritisch beoordelen van medische literatuur Cochrane Library zoekmachine Trip database zoekmachine PubMed zoekmachine Google Scholar zoekmachine Mendeley referentielijst maken Statistiek.

LAD artsen in dienstverband. De naam van het blad stamt uit de tijd dat artsen een van de weinigen waren die een auto hadden. TED is een non-profitorganisatie die conferenties over de arbeidstijdendet wereld organiseert.

Per thema worden, daar waar bekend, de meest relevante websites aangegeven. Wij nodigen de bezoekers uit om samen met arts-assistentten lacunes aan te vullen. Het komt vaak voor dat arts-assistenten onderhandelen met hun werkgevers en opleiders over arbeidstijden en voorwaarden.

Bereid je sollicitatie voor Er zijn meerdere links waar je algemene informatie kunt vinden over solliciteren. De presentaties arts-assistenen te bekijken op de website. Museum van de Psychiatrie in Gent. VvAA is een ledenorganisatie van en voor professionals in de gezondheidszorg.

  H390 LOGITECH PDF

Contemporary Contemporary culture

Lareb is het Nederlandse kenniscentrum op het gebied van geneesmiddelenveiligheid. Dwang in de zorg: Verder is het handig om gebruik te arbeidsfijdenwet maken van steun en advies van verschillende belangenbehartigende organisaties.

Informatie over hoe je een knallende presentatie geeft. Deze website is van de inspectie voor de volksgezondheid. Museum van de Psychiatrie in Nederland.

Klik hier voor de inlogpagina van de landelijke website voor het psychiatrie onderwijs. Wij ontvangen uw suggesties graag arts-assistetnen e-mail. Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde Algemeen medisch-wetenschappelijk tijdschrift. Om dit op een effectieve manier te kunnen doen, is het van belang te beschikken over actuele informatie betreffende regelgeving op dit gebied.

Hier staan ze allemaal op een rij. Een doorlopende review van websites toegespitst op de beleving en informatiebehoeften van co-assistenten en arts-assistenten al dan niet in opleiding. Arts en Auto is het magazine en de website voor leden van VvAA. Elke module wordt afgesloten met een toets. Psyfar Tijdschrift en nascholing over psychofarmacologie onder redactie van dr.

Bureau Arts-Assistenten by Clara Blaauw on Prezi

In deze rubriek vind je een aantal andere belangrijke pijlers en ondersteunende diensten. UpToDate Evidence-based benadering, diagnostiek en behandeling voor bijna alle denkbare ziektes.

  LA MALDICIN DE EVA MARGARET ATWOOD PDF

NvvP-agenda Regionale nascholingsagenda Internationale psychiatriecongressen. Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Het Dolhuys Museum van de Psychiatrie in Nederland. De Jonge Psychiater De Jonge Psychiater is een onafhankelijke website die voor psychiaters in opleiding up-to-date informatie verzorgt op verschillende interessante gebieden, waaronder recht, filosofie, media en kunst. El FilaliDr. Informatie over de RGS en de registratie voor de opleiding.

In deze rubriek vind je links naar bruikbare apps en social media. Hier een arbeidstijednwet informatiebronnen en organisaties op een rij.

Contemporary Contemporary culture – PDF Free Download

In deze rubriek van Medisch Contact wekelijks een nieuwe selectie van bezienswaardige tentoonstellingen, voorstellingen, websites en boeken. Het belangrijkste instrument is de psychiater zelf. Een rubriek voor psychiaters van de toekomst. In het bijzonder hoopt het museum te duiden dat het concept ‘waanzin’ of ‘psychiatrische stoornis’, nooit uitsluitend medisch geladen is. Er zijn meerdere links waar je algemene informatie kunt vinden over solliciteren. Op deze conferenties wordt een scala aan belangrijke sprekers uitgenodigd.

This article was written by admin